Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du var min så gav jag dig alla mina pengar

All min kärlek
Men i tid och i otid så var du taskig emot mig
Utnyttjade mig
Lurade mig
Men jag var som docka i dina händer
En robot
Kunde inte tänka klart
för det enda som jag kunde göra var att älska dig
Ja, så jag var i din makt och gjorde allt som du sa
leendes glad

Flicka
När du var min var du alltid god emot mina vänner
Ja, du var så otroligt fin mot alla som jag känner
Inte konstigt då att jag var så blind och älskade dig så mycket
Höll dig så kär
Men nu träffas vi inte längre
Tyvärr
I vilket fall så hoppas jag att du har det bra vart du nu är. och det trots att du sårade mig djupt många gånger
Älskade dig

När du var min gav jag dig alla mina pengar, och all min kärlek…

Ken Cassel
1/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel