Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var kolsvart ute när jag kom ut

Det var så mörkt ute att jag inte ens kunde se min ena hand framför mig
Det var då som jag bara knäppte med fingrarna och då som från ingenstans började alla stjärnor att lysa upp på den nattsvarta himmelen
Alla på en och samma gång
Jag tänkte
Nu är det inte så mörkt ute längre

Sedan tittade han bara lugnt upp på alla stjärnor som lyste så klart däuppe och säger högt för sig själv
Ja där är de ju
Mina stjärnor
De stjärnor som jag bara behöver följa för att hitta fram i natten
Sedan började han så sakta gå fram
På vägen möter han ett par lysande ögon i buskarna
Han skrattar lite, bockar lite, och tar av hatten
Det där ‘
Det där är ju bara grannens söta lilla katt
Hej på dig
Mjauu!!

Det var kolsvart ute när jag kom ut……

Ken Cassel
1/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-08-01 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel