Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Macarena


Sitter i soffan och lyssnar på Macarena
Plötsligt åt den vackra kvinnliga feminina rösten kan jag känna hur jag bara börjar att röra på bena
Bara sådär
Ställer mig upp spontant och börjar att röra på knäna
Börjar att dansa
Till takterna så börjar jag med mina händer och fötter att flamsa
Fram och tillbaka
Upp och ner
Men när jag dansar åt takterna ifrån Macarena kan man ändå se att jag ler och har det kul
Vilket skönt gung…..

Sitter i soffan och lyssnar på Macarena, då det plötsligt händer någonting
för jag börjar helt plötsligt att röra på både bena och knäna
Börjar att dansa…….

Macarena…..

Ken Cassel
1/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel