Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förskräckligheten

skottskadad öm och liten
så småningom stor
men nu bara mini
skör och utan ryggrad
så svårt att ta sig fram
jag är den stora skräcken
inget barn vill bli
så stor att kärleken
bara är ett öga
en vita och ett ögonbryn
inga ögonfransar
så dyrbar liten och sliten




Fri vers av Panda Delilah
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-02 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah