Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest




Ett ögonblick


så länge


ska jag


älska


dig


övrig


tid


ska


jag


likt


ångest


kväva


ditt


välmående




Övriga genrer av blaite
Läst 293 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-08-02 18:56



Bookmark and Share


    Ling
Det blir så lätt så. Enkelt och bra beskrivet (som alltid med dig, igen)
2009-08-07

  Roula O
åh...tänk att kärleken kan vara sådan ibland...usch!
2009-08-02

  Baystream
Dom här orden slog mig likt ett knytnävslag i magen...
2009-08-02

  Hans Christian
Tragiskt om hur kärleken kan vara. Nåväl, skickligt skrivet.
2009-08-02

  Svartsilver
och detta min vän
känner
en vilsen själ som jag
allt för väl igen.
men jag är den kvävda.
2009-08-02

  glittervakuum
aj du
2009-08-02

  Aquila
Hjärta och smärta i korta ordval!
Varför måste kärleken vara så grym ibland?
2009-08-02

  Suzy med punkterna
Oj vad brutalt snyggt formulerat.
Så där som bara du kan;=)
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite