Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är jag

Varje dag utan slut

försöker jag förmå mig själv

att ta det jag fått


Leva med det som kallas mig

jag, mig, min, mina, mitt, jag

min själ


Inse att jag är jag

och jag är vacker på mitt sätt

trots alla andras fördomar


Att den flicka som finns där

bakom spegelblankt glas

är jag


Bara jag




Fri vers av aouwseh
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-02 21:59



Bookmark and Share


  Anna*
Det är värt mödan att hitta fram till sig själv och en sund självkänsla.
2010-01-25

  Poson
Tänkvärt och vackert.

Tack för din bokmärkning också. Uppskatas jättemycket.
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

aouwseh