Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking pedophiles





Årets


sommarplåga


You want


some


candy


med the


fucking


pedophiles


så föräldrar


hide


your


beloved


ones








Övriga genrer av blaite
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-03 13:02



Bookmark and Share


  Arro
you want to see my lollipop?
2009-08-05

  Suzy med punkterna
Förbaskat tänkvärt
2009-08-03

  sulimaa
Tänkvärt...
2009-08-03

  glittervakuum
nice!!!
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite