Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit fan





Tillfredsställd


och lycklig


och det


räcker


shit fan


det skulle


vara så


lätt att


vara


tjej




Övriga genrer av blaite
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-03 18:27



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du återkommer ofta till detta tema

om att vara tjej,

jag erkänner att även jag har en man inom mig:-)

vi har nog alla både manligt och kvinnligt inom oss...

våga ge plats åt det,

skapa dramer och om så behövs kostymer...

fniss fniss...
2009-08-05

    Tea Alex
Hahaha rolig, känner likadant med män! ;)
2009-08-04

    C3H5(NO3)3
vi har det bra vi...
2009-08-04

    Johanna Ljunggren
precis, ska de tinte sta kille? jag ar minsan aldirg tillfredstalld :) kan halla pa i dagar. hehe
2009-08-04

  Baystream
hahaha... orka börja tjafsa. Du är rolig du.
2009-08-03

  Roula O
nu har du fått mig att tänka efter...
2009-08-03

  glittervakuum
jasså skulle det?
2009-08-03

  Arro
Förklara dig
2009-08-03

  flickan i spann
oj då:)
2009-08-03

  flickan i spann
oj då:)
2009-08-03

  sulimaa
Shit nu måste jag klura hahaha....hmm...
2009-08-03

  rundgångbalansochgungning
shit, då måste jag vara en utomjording
2009-08-03

  Suzy med punkterna
Måste blivit något fel här, eller???
2009-08-03

  Sanningsägaren VIP
ska det inte stå kille längst ner? ;) haha
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite