Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att så lite är så mycket

våra färger
blå och hallonröd
våra samtal
tystnad och skratt
bara vi

bara du och jag




Fri vers av fröken a.
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 22:56



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Den här gör mig glad. Ser de fina färgerna tillsammans. Känslan av 'vi' tycks självklar. Tack för mitt nya leende!
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.