Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt fel är mitt rätt

jag har mitt regn
medan andra har sina
solnedgångar att le åt

jag finner lycka
i ett paraply
som blåst åt fel håll
kärlek
i ett visset löv
som fallit ner till marken

jag saknar dig
upp och ner
och ner och upp




Fri vers av fröken a.
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.