Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våran världs perfektion

plattat hår
målade läppar
svarta ögonfransar
ett plastleende
att lysa upp
ansiktet med

är du också redigerad




Fri vers av fröken a.
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt bra och komprimerad text (:
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.