Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nässlor


Späda
annonserar de små
vår och hopp

med god spänst
stärker de vinterkropp
med gratis energi

vuxna
blir de näringsvatten
till inomhus blomsterglädje

en hel livscykel
erbjuder nässlorna
mänsklig växt

Ja, jag vet!
De bränns!
Också!




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-04 12:04



Bookmark and Share


  korpfjäder
Som riktigt goda vänner...de bränns också ibland, men är för det mesta riktiga livsvitaminer!
2009-08-05

  Gawain
Stor lycka, du skriver så skönt om just min favorit vår flora bär i sitt fylliga sköte. Nässlan, denna förbryllande sköna.

Jag älskar de små vita blommorna. Och doften, den är ljuvlig!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP