Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tårar utan nerver


Om händelser i ögonvrån


Blev aldrig fångade
Stora små vildmarker
Ockuperade sinnena
På jakt efter gyllene arker

Månsken vakar vid min sömn
Maskinen vi lever uti
Binder galgens snaror
I dödens schack aldrig remi

Här krävs vin & kyssar
Men vi väljer ensamhet
Sätt mig och jag sitter
I vakumm mellan dröm & verklighet

Så viska mot mitt öra
Allt jag vill
Ett sprängattentat för dig
Tiger aldrig still

Ring mig på väg hem
Se vånda & kval
Bemästras med en röst
Som aldrig blir sval

Tiden har inget tålamod
Vi bygger varsin bro
Ett möte halvvägs över sundet
Fundament av tvivel & tro

Tvinga mig inte att önska
Den kan slå in
Mina hjärtslag samplas
In i en dröm som förblir din




Fri vers av theperna
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna