Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

Med dagar av upplevelser
kärlek och sådant

så bäddas jag med glädje

Mitt liv är ett fotoalbum som uppskattas om ett decennium

Jag städar, diskar, tvättar, arbetar, avslutar dygnet under täcket med min älskade

Jag agerar vuxen
Och trivs

Jag tänker och blir kvävd
av allt fint

Kärlek och hat bubblar inom hudens väggar

Och mitt blod skrivs på nytt

Återfall in i poesin




Fri vers av Marjavaara
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-05 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin kampdikt. SISU?har också hittat kärleken och jag har fått
återfall jag också. in i poesin den här gången.förr var det bara
drogåterfall. Visst är kärleken härlig?kul att både du och jag är fit for fight igen.ha en skön Augusti Marja!!!!!!!!
2009-08-10

  peter markurth
bra
2009-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Ett angenämt och fullständigt ofarligt återfall.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara