Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vad allting handlar om

Vädret
Det är vädret som styr vårt välmående
Så det är solen som värmer våra frusna själar med sitt underbara varma leende medan regnet får oss att bli blöta och kalla
Vintern likaså
Hattjo!
Redan förkyld
Så när det bara regnar eller snöar ute är det bara så trist så, för det är då som man lätt låser in sig för att vägra gå ut
Man sätter sig i soffan framför Tv-n och bli fyrkantig ……

Det är vad allting handlar om
Vädret …..

Ken Cassel
5/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger
Publicerad 2009-08-05 19:26



Bookmark and Share


  Blåbäret
visst påverkar vädret oss, absolut
men till den största delen är det ju ett samtalsämne
och vi kan inte påverka det så det är lika bra att finna sig i det som är...jag njuter solsken, men myser av ett riktigt spöregn
får energi när våren kommer med sitt ljus, och tycker det är härligt med höstens mörker och ombonade väv
älskar snö och luftens höga kyla som vintern för med sig och
det avskalade likväl som det prunkande

ett evigt ämne, vädret...
2009-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Inte för mig.
2009-08-05

  Öknens Ros VIP
ja, tänk om vi inte hade nåt väder....
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel