Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte dig som det är fel på

Det är mig
Jag är ledsen att behöva säga det, men jag älskar nog inte dig längre
Tycker inte att vi två längre passar ihop för så fort vi träffas nu för tiden känner jag inte längre hur min mage
slår ihop sig i en knop
Hur mitt hjärta slår ett extra slag
Och det är ett dåligt tecken
Ett dåligt omen
Det är som någonting i mitt inre försöker att säga mig någonting, och jag vet inte riktigt vad, eftersom jag har så svårt att ta på det

Det är inte dig som det är fel på, utan
det är mig!
Hoppas att du inte nu blir allt för ledsen, nu när jag gör slut
Men jag tror att du klarar dig nog
Du kommer nog snart över mig och kommer att tycka att allt är helt Okej?!
Ja, så mycket känner jag dig
Du har säkert en ny pojkvän redan imorgon, så vacker som du är ……

Ken Cassel
5/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel