Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extreme Home Makeover

Jag bara hatar det där programmet
Extreme Home Makeover
Så tillgjort och falskt
Alla gråter krokodiltårar
Men visst
Självklart att de är glada över att få ett nytt hus
Men kom igen nu
Och alla säger de, Oh, my Gud
Helt chockade
Helt förvånade
Helt genomskinliga som helst eftersom de redan innan visste om att de skulle få det bästa av det bästa
Men så har de också gjort tvåtusen program innan det här programmet
Och där står sen alla grannarna och skriker och applåderar efter att ha blivit avlönade ifrån filmteamet med Coca-Cola och Donats
Och alla grannar tänker
Jag får ju ändå vara med i Tv ….

Jag bara hatar det där programmet
Extreme Home Makeover
Miami och La Ink likaså
Jag vill ha en tatuering som påminner mig om att det är jag som är Beckers färgkarta
En som har alla slags färger på sig
Titta bara här på min arm och följ den här vägen så kommer du att hitta hur lätt som helst fram till paradisets land
Du kan bara inte köra fel
Hitta fel
Fint va?!
Hela kroppen min är som en färgrann karta
Som en GPS
Skit snyggt

Ärligt talat så tycker jag att det är skit fult
Jag tycker att människan är vacker som den är
En tatuering är okej
Men inte mer
Mer än en blir för mycket
Det är vad jag tycker i alla fall …

Ken Cassel
5/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel