Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi springer ikapp

medan vi håller i varandras hand
Vi springer där och skrattar åt varann
Vi springer där barfota på stranden medan vi kastar lite sand på varann
Hur kärleksfullt som helst
Vi båda försöker att göra varanns saga sann
Vi älskar varann
Kan inte bli mycket lyckligare och vackrare än så
När jag ser var du har sprungit i sanden så ler jag bara för mig själv för att sedan följa efter i dina spår
Självklart så gör jag det
För det är alltid du som får mig att må
Må så bra
Får mig alltid att skratta och bli så glad …….

Vi springer ikapp …..

Ken Cassel
5/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel