Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör dig illa

Låt röksuget blomma
Låt myggorna frossa på ditt bara skinn
Låt brännässlorna flambera ditt knä

Måla upp fantasier om din älskade och din bästa vän
Gräv ner dig i otrohetens otäcka håla

Försök att bli sårad

Nyp dig under låret
Dra en flock näshår

Ät inte och invänta den kvävande hungern

Focusera på smärtan

Denna känsla som säger att vi lever




Fri vers av Marjavaara
Läst 304 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-06 00:03



Bookmark and Share


  sulimaa
jaa du ..det är ju oxå ett sätt att känna att man lever...otroligt bra text!
2009-08-07

  LenaJohansson VIP
just det, min devis. efter alla reningskurer och utrensningar, fastor som tagit livet av en (närapå), andliga övningar och etcetera så är det skönt att ta en kväll med öl, vin och cigaretter och vältra sig i minnen från svurna tider,
och se framåt att livet är allt bra kort..........
2009-08-07

  Fånga dagen
bra skrivet livet kan göra ont på många sätt den som känner ont känner med gott , negativt och positivt osv
under dag kan jag känna många olika måenden
mvh Anna-Karin
2009-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Det måste finnas andra sätt.
Det bästa är att komma i kontakt med Honom som ÄR Livet.
2009-08-06

  Gawain
Självplågeri låter plötsligt allt annat än perverst, fan, det låter nästan sunt. Ja, jag måste svära mitt i kommentaren, jag känner att stämningen kräver det. Minst.

Såå olidligt bra!
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara