Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rapport från sommarstället...


Likt ett yrväder!


Äger inga badkläder
eftersom jag inte badat utomhus
på flera år...!!!

Men solskenet och värmen
lockade mig till att
iklädd kjol och top
slänga mig i älven

jag är urusel på att simma
men att busa är jag desto bättre på!

så likt ett yrväder
såg jag till att vattnet
flög åt alla håll och kanter
kanske undrade männen som fiskade
från båt
ifall jag var spritt språngande galen -
en vuxen kvinna som beter sig
som en småunge!

men "wow!" så underbart kul
jag hade det just då

inte ens fiskarna i vattnet
kan trivas så bra
som jag gjorde i den stunden

imorgon tar jag cykeln till älven igen!!
- men då tror jag att
min rosablommiga klänning
får bli min baddräkt, haha;-)

Vem sa att livet inte är härligt?
Jag älskar det!







Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-06 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hrmm
det är dags att
köpa baddräkt här!

Härlig beskrivning om
att våga släppa loss
2009-08-07

  sulimaa
Hhahahahahah meeen underbara lilla människa ...klart du ska bada i klänning och med gloria runt huvudet...:))))) Kraaaamis!!
2009-08-07

  Glensan
Underbart du höll ditt löfte till
mej om att bada, och det verkar
ha blivit en höjdare av det hela

Kan se dej som ett yrväder
i vattnet men kan tänka det
var kallt, eller?

Massa kramar
2009-08-07

  Teresia Ridell
Har man bubbel i blodet..har man allt !!
Bada på på för liv o lust !!
2009-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga var ju att du trivdes.
Busa på!
2009-08-06

  Jaseph
Så mycket sommarglädje i den här texten. Härligt!
2009-08-06

  Suzy med punkterna
Njut vännen och bada du i din blommiga klänning tillsammans med fiskarna;=)
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen