Så kysstes vi som två helt främmande " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kysstes vi som två helt främmande 


Systrar

 

Du klamrade dig fast

Vid de tunna vindarnas dimma

Som om sanningen fanns där

Bakom varje ogenomskinlig droppe

 

Allt var ett kaos av lögner

Sammansatt av ordslingans rytm

Sköljda genom dina tysta ögon

Över regnbågens sprakande nyans

 

Så var natten en hjältesaga av blod

Över tundrornas glesa skogar

Där du kände klarhetens droppar falla

över dina mjuka läppars rundhet 

 

 

 

 




Fri vers av madigan
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan