Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tungt

 

tungt
sveper natten sin fukt
mot markerna

månen strävar upp mörker
i grantopparna
och blossar där
sin glöd

pojke,
du gråter i sömnen


viskar ditt hår med
en luftig smekning

så lugnar du

dina ljud
ler mig

*

vakar
med min kärlek
tungt
mot din ytterdörr

alltid

 

 

 

 

Något ändrad




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 552 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-08 14:02



Bookmark and Share


  lyckeli
kärlek!
målande och skönt
att få sig till livs.

tack
2009-08-14

  Eva Langrath VIP
Varm och käleksfull beskrivning
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)