Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag gjorde jag det äntligen tillslut


Fullmånen var den enda som såg vår akt

Låg där vid sjön
med ekar till grannar
Måsarna var mina bröder
ingen som blöder
har plockat klöver i min fickan till min
klänning

Låg på markens bete vid sjön
låg där med dig på mig
med solen i mina ögon och löv i mitt hår
låg du lätt på mig

Ensamma
jag och du i en plats som nu var vår
vi kom tillsammans
och vi skulle
gå tillsammans

Ingen picknick eller trams
det räcker med oss

Har fantiserat om denna dag enda sedan
vi träffades
Den dag jag höll din nacke visste jag att det skulle bli
bli vi
Med din blanka härliga hy, din kropp som lät som musik

Vi harmoniserar så väl tillsammans
Spelar ett spel som båda är med på

Låg där på min flis filt
på markens bete
vid sjön

Med dig på mig
blundade jag och
tog emot
Jag spelade noter du så väl kände
Jag gjorde så lite men du gav så mycket

Ibland retade jag dig och förvånade
DU retade tillbaka och försvann

Där låg vi på min filt
spelade vacker musik tillsammans








Fri vers av -Dandy
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-08 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy