Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drog bort dig

River bort sladden

och springer till

butiken

"hej det måste var något fel på denna
den gör ont och får tårar att droppa"

"Men fröken, är det inte dina vener du
håller i, ditt hjärta som du släpar på som
nu är fyllt med grus..."

" Kan jag på mina pengar eller byta , eller
ska vi småprata här hela dan..."




Fri vers av -Dandy
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy