Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klådpolka vid strandbadet

Du myra som i byxan bor
Ditt bett i baken tänder branden
Du fyller mig med danslust stor
Och ger mig en svängom i sanden

Det killar i brallan
Hoppfaderallan
Jag skuttar som korna i vårbetets hagar
Som det värsta galej
Falleri, fallerej
Jag rastlöst och ilsket bland dynerna jagar

Du myra som i byxan bor
Som bland tygets veck ditt hem förskansa
Förstår du ej hur mänskor glor,
När du får mig att patetiskt dansa?






Fri vers av Effell
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-09 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trots att jag är en sån djurvän hade jag nog övervägt att dränka den rackarn!

Dansant stycke, detta ;o)
2009-08-09

  Tina-sol
Vet inte huruvida du är musikalisk eller ej men den här borde helt klart tonsättas!
2009-08-09

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ha ha, kul, igenkänningsbar och med sedvanlig ordvirtuositet!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell