Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det började med en kyss

För där stod vi omfamnades med våra tungor i varandras mun med tungorna våra i ett kryss
Sammanflätade
Våra tungor snurrade runt varandras tungor hur lätt som helst
Hur kärleksfullt som helst
Man kunde känna hur känslorna bara flög fram inuti oss
Lyckliga vi

Det började med en kyss
När hon kom kunde jag inte låta bli att genast stoppa min tunga in i hennes mun och leta efter hennes tunga
Jag bara längtade efter att få smaka på henne
Få känna hennes tunga möta mig i ett kryss
Sammanflätade vi två blev
Ett bevis på att det var vi två som gäller
Vi två som hör ihop ...

Det började med en kyss’
Nu är jag torsk
Jag bara längtar efter hennes kyssar
Längtar att få smaka på henne .....

Ken Cassel
10/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger
Publicerad 2009-08-10 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel