Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild aug-09


Ensamhet i tvåsamhet


Bara millimetrar
från varandra
har du alla chanser
i världen
att lägga armen om mig
men klyftan mellan oss
har vuxit sig
allt djupare

efter alla gånger som jag
lagt min arm omkring dig
eller tagit din hand
orkar jag inte längre
vara den drivande

och du verkar inte ens
sakna det




Fri vers av Junitvillingen
Läst 879 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-10 18:12



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vemod.vemod. Utan den sanna närheten;vad finns det då att bygga på ?
2009-08-11

    ej medlem längre
Gå vidare
till
den utsträckta
handen
den finns
om du vågar
tro i hjärtat

säger läsaren
till diktaren
2009-08-11

  Glensan
Har varit där har varit den mannen som inte
såg vart det bärkade hän, har vart mannen
utan ögon, man vaknar inte förrän det smäller hårt,
jag vet och när man faller faller man illa oftast
mycket illa, man ser inte det underbara som är
nära en, som bryr sej, som vill så mycket.

Sen den dagen lovade jag mej själv aldrig göra
samma misstag igen det var är 1991 och jag har
hållt mitt löfte till mej själv ,VÅRDA KÄRLEKEN!.
hade jag som meddelande varje gång jag slog på
telefonen, men tyvärr tror jag inte mannen i fråga
kommer förstå förrän det är för sent, talar som sagt
av egen erfarenhet. Kram på dej Anitha

Otroligt fantastisk bild, man blir mållös av den!!!
2009-08-10

  Popcorntankar
Känner igen maktlösheten!
2009-08-10

  Redeemer
"Det är bättre med ensam ensamhet än ensamhet när man är två" sjöng Susanne Alfvengren. Det ligger väl något i det!
2009-08-10

  Carola Bouvin
Otäckt det där, när man märker att den andre inte ens tycks bry sig, är det värkligen så illa att med åren så känner man sig ensam i en relation istället för det man hoppas... att bli ett. Tack för bra text som jag väl kan känna igen mig i.
2009-08-10

  Passion>Me
vänskap.
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
svårt är det.
2009-08-10

  sulimaa
Skrev just en kommentar på din sista text vännen ..där jag sa just det att ensam i tvåsamhet är värst...mmm jag förstår ....kram!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen