Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än väggar

En bostad är mer än bara en fyrkant

Det är mer än väggar och wc

Det är ett läger med osynliga upplevelser
Ett föråd med timmar av biografi


Med mina sista dagar i denna gråa lya så spelas gamla sagor för mig

När jag hittar dikter på dikter, en del trasiga en del skrivna på kvitton
så blir jag publik åt mitt egna liv

När jag sanerar golvet på bråte så faller jag in i salta tårar, sena nätter med pennan, skratt med nära och kära, rökpauser med grannen, utflippade utbrott, nojjiga blickar, bakfylla, berusade tankar

Jag lyckas klättra upp ur den flimmrande geggan
och lägga blickarna till det nya lägret




Fri vers av Marjavaara
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Marjavaara back on track! snyggt!
2009-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Förändringar smärtar ibland.
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara