Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Naken


Utan en tråd på kroppen
dessutom avklädd
i själen
står jag alldeles
intill dig

käraste, vad tänker du på
eftersom du inte

ser

mig?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-10 19:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara rader...
2009-08-11

    ej medlem längre
Befogad fråga

läsaren undrar
till vem
egentligen
ställs frågan?
2009-08-11

  Popcorntankar
Många har teflonsyn, stark!
2009-08-10

  Glensan
Oerhört fin text som doftar
ensamhet, saknad och längtan

Otrolig känsla i texten
så nära, levande och äkta
2009-08-10

  ~Leonardo~
Oj...är han blind eller :) skicka honom till en optiker...
2009-08-10

  Redeemer
Kort, men talande och berörande!
2009-08-10

  Suzy med punkterna
Känns mycket ärligt och därför också mycket bra
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
Smärtsamt
om önskan
av vara älskad.
2009-08-10

  sulimaa
Han kanske bara fastnat någonstans djupt inne i sig själv...utan vetskap om hur man tar sig ut ...
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen