Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kurator heter Sirpa.



-Maria,du måste lära dig att ta emot kärlek
sa min finlandsvenska kurator och lät mig
krama ett mumintroll.
-Känner du? Fortsatte hon, känner du kärleken?

-Inte nämnvärt,mumlade jag och ansträngde mig
där jag satt. Men säg? Går han att knulla?




Fri vers av Maria Natasja
Läst 705 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-08-10 21:53



Bookmark and Share


  micke marin
Ha ha.. jo det gäller ju att inte ge upp..
2009-08-15

    Trast
Ja livet är underligt ibland. Kanske är det så att knullandet är mera basalt än kärleken.
2009-08-11

  hawkeye
Du är bara bäst....
2009-08-11

  Ex¤animo
...man måste verkligen "öppna upp" innan man känner den där djupa kärleken... innan den strömmar igång! :P

Skön text.. nu somnar jag med ett leende... älskar det... ;-)
2009-08-11

    miramari
Du skriver väldigt bra! Du har en enastående förmåga att vända på handlingen och kasta om känslor. Träffsäkert!

*Applåd*
2009-08-11

    Ling
Haha! Mumin Mumin, så naiv och blåögd att han alltid gett mig ångest. Bra uttryckt!

(LOL @ Larz's LOL) XD
2009-08-10

  Carola Zettergren
HJÄLP:):)
2009-08-10

  Lili Samuelsson VIP
du är ju lysande rätt igenom, snyggt änd aj lajk
2009-08-10

  Ulf Popeno
Mumintroll suger, inget annat.
2009-08-10

  Ingmar Hård VIP
jag älskar din humor. rakt genom sådant man kan förstå inte är helt lätt.
du bevsar att humor är evolutionär.
2009-08-10

  Larz Gustafsson VIP
LOL @ blodets kommentar!!!

"Tjääärlek..."

Kom det någon freudiansk kommentar sedan?
2009-08-10

  dead_prez
Min kurator tyckte att jag var ond.
2009-08-10

  etthjärtaäralltidrött
snyggt!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja