Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild juli-09


"Inga kan älska som vi"

När vi ligger sked
och du blåser
så där lite lätt
i min nacke
låter läpparna nudda
min solbrända hud
och viskar att jag
doftar som din
favoritblomma

det är då
jag skulle kunna känna mig
som mest lycklig

men det är då
som sorgen kramar om
och det avstånd som finns
i vår vardag

plötsligt ter sig

ännu större






Fri vers av Junitvillingen
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-11 14:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vemod och längtan i vackra ord
2009-08-12

  Glensan
Ja livet vill inte alltid
som vi själva vill, den
gör lite som den vill
kanske är tur det dock
vore nog tråkigt att leva
annars, kärlek och längtan
går ofta hand i hand med
varandra har jag märkt.

Jättefint avstämd text
är det Penseér på bilden?

Är dålig på blommor måste fråga?
2009-08-12

  sulimaa
En innerig fin text om både kärlek och längtan ....livet är ju så knöligt ibland...kram gumman!
2009-08-11

  Jaseph
En vacker text som gör ont.
2009-08-11

  Yrre VIP
Aj aj tunga ord som inte sällan yttras.
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Superb bild!

Så fasansfullt att något så fint kan vidga klyftan.
2009-08-11

  etthjärtaäralltidrött
just så smärtsamt
men ensamhet inom.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen