Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild på buketten av Julia


Med stjärnglans i blicken...


Hon plockar blommor
med jättekorta stjälkar

den enda vas som passar
är en blå kaffekopp

hennes ögon lyser
ikapp med solen
när jag placerar blommorna
på köksbordet
och låter henne förstå
att det här är sommarens
allra vackraste bukett

Tack Julia, mitt älskade barnbarn
för att du förgyller
min sommardag!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-11 14:25



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En kärlekshandling,

barn ger vilkorslöst,

det blev en fin bild,

starka färger, och bra vinkel.
2009-08-12

  Eaglemountains VIP
En sån underbar bild till en underbar text om en underbar gåva från ett älskat barnbarn ....
2009-08-12

  Glensan
Text som går rakt in i hjärtat
oerhörd känsla och kärlek
till det bästa i våra liv barnen
2009-08-12

  Popcorntankar
Jag bara ler varmt!
2009-08-11

  sulimaa
Åhh sicken underbart berörande text ...den säger så enormt mycket om dig ...om hur inkännande och omtänksam du är...du ger henne en så fin upplevelse att stoppa i sin ryggsäck ..den att hon är viktig!!
2009-08-11

  Jaseph
Bara så vackert!!
2009-08-11

  Yrre VIP
Å så fint :D
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Bara så stjälk-klart.
2009-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Oemotståndligt!
2009-08-11

  Lisa Höglund
Jättefint! :-) Fina ord.
2009-08-11

  Stefan Höglund
Att pynta plocka blommor är väl det mänskigaste man kan göra.
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen