Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora rollerna






Dödscoachen


sade att


om vi ska


få de


stora


rollerna


måste


vi våga


dö lite


bara




Övriga genrer av blaite
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-12 13:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Inte så tokigt tänkt egentligen.
2009-08-12

  sulimaa
Japp vi måste nog det ...du är ju så klok!
2009-08-12

  LenaJohansson VIP
mycket bra. gillar 'dödscoachen' - Superbt!
2009-08-12

  Cosmic Johanna
Ååh, insiktsfullt

tyckte om den tonen,

även om många kan vara rädda för döden,

den har varit min vän:-)

morbit nog.
2009-08-12

  etthjärtaäralltidrött
la petite mort? menar du?
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite