Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild-09


När jag andas i din famn...

Om om fanns
då skulle
vi ge oss ut
på ett äventyr
av sällan skådat slag

då skulle hav öppna sig
himlar brinna
många änglar sjunga
i kör
samtidigt som de
dansar en
häftig quick step

björken skulle slå ut
redan innan snön smält
ängarna skulle blomma
som aldrig förr

varma vindar skulle
omsluta oss
bära oss över fält
över höga berg
och djupa dalar

våra fingrar skulle vara
sammanflätade
och våra ben sammanslingrade
där vi färdas
genom dagar och nätter

vilda änder
skulle avlösa vindarna
och bära oss
långt ovan molnen
solen skulle explodera
och vi med den

men nu finns ju inte "om"
så jag får nöja mig med
att bara sakna
och längta
och fortsätta undra

hur du doftar och smakar
hur det skulle kännas
att möta din blick
i solnätters tystnad

hur det vore
att andas i din famn
med dina läppar
mot min hud

min saknad är din
din längtan är min
och vad som än händer
så vet vi att våra själar
för all framtid

kommer att älska
varandra

rent och innerligt








Fri vers av Junitvillingen
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-13 16:36



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
stora vackra
rena känslor
vackert skrivet
2009-08-13

  sulimaa
Så är det hjärtat...själar kommer alltid att älska...vad som än sker...du har uttryckt en lägtan så stor och så start på ett underbat sätt KRAAAM!
2009-08-13

  blaite
Ja tänk om om fanns..fint fint..vacker bild..
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen