Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tappat den

Inspirationen
Men jag undrar om det inte bara är idéerna som jag har tappat
för nu står det helt stilla igen
Stiltje
Helt vindstilla
Så inga nya idéer har poppat upp i mitt huvud
Något nytt som jag känner för och orkar att skriva om

Jag har tappat den
Inspirationen
Och det kanske för att jag på den sista tiden har skrivit allt för mycket skräp
Bara en massa skit
Så det var längesen nu som jag skrev en Hit
Något som alla vill läsa om
Så jag antar att jag har skrivit allt för mycket den sista tiden och för tillfället blivit ordblind
( Jag rycker på axlarna undrandes, kan det vara så? )

Jag har tappat den
Förlorat den
Inspirationen
Den är numera bortsprungen
Kanske jag ska sätta upp lite lappar runtom i kvarteren med orden

Efterlyses
Inspirationen
Har någon sett till den
Om så är fallet, hör då av er till Ken Cassel

BELÖNAS MED HITTELÖN

Ken Cassel
14/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 09:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du...jag hittade den bland blommorna i rabatten hemma hos mig...undrade VAD det var som låg där...men förstod att det var din borttappade inspiration...nu skickar jag den med raketfart till dig så får vi se vad som händer...var beredd...fånga den...den kommer nuuuuuuu;-))
2009-08-14

  anits VIP
Det händer nog så för alla någon
gång, så är det för mig just nu,
orden vill inte komma, men dom
kommer tillbaka, det kommer dom
att göra till dig också
2009-08-14

  Cris
Ush. ja så kan jag känna ibland. Och jag tänker också så har jag skrivit för mkt.

Men det borde man inte kunna göra.

Det är svårt ibland att finna inspirationen och kanske behöver man göra något nytt, utanför datorn. Behöver kanske inte vara så märkvärdigt .. eller bara gå ut och gå där man inte brukar gå eller så.

Kanske tvinga sig att försöka skriva om något man inte brukar. Försöka härma en annan stil än ens egen. Bara på lek.

Så jag har inte sett just din inspiration springa utanför min dörr. :-) Annars hade jag lämnat den till dig.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel