Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfesten





Tänk om


den eviga


rock`n`roll


efterfesten


finns där


uppe i


himmelen


då har man


ju levt


svinaktigt


helt i


onödan




Övriga genrer av blaite
Läst 243 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-14 11:18



Bookmark and Share


  sulimaa
Hahah eller så får man dubbelt upp av party bara :))
2009-08-15

    Tea Alex
Nejdå, nejdå - då har du övat hela jordelivet.
2009-08-15

  Roula O
ja, tänk om det vore så...mycket bra skrivet!
2009-08-14

  Suzy med punkterna
Nä bara dubbelt så mycket
2009-08-14

  Baystream
haha, hur skön om helst.

Ja tänk om :)
2009-08-14

  Junitvillingen
Du imponerar stort!! Denna är superb ju!;-))
2009-08-14

  lyckeli
ja...tänk om alla dessa sega
morgnar dagen efter varit
helt i onödan....
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite