Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska hur





Gå och dö


en dag


visa dig


sen om


natten


och viska


hur det


känns


att vara


fri




Övriga genrer av blaite
Läst 216 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-08-14 12:53



Bookmark and Share


  Troll ॐ
vackert längtande
2009-08-16

    Tea Alex
Åh fantastiskt träffande - känner igen mig så äckligt väl. Tack!
2009-08-15

  Roula O
så mycket innehåll i så få ord...
2009-08-14

  Suzy med punkterna
Gillar detta, känns stort och med mycket innerbörd.
Allvaret lyser igenom
2009-08-14

  LenaJohansson VIP
det man saknar när man är död är att uppleva fysisk beröring...säger dom
2009-08-14

  Blåbäret
jag har det på tungan, men kan inte formulera...kanske dog jag inte riktigt?
2009-08-14

  Junitvillingen
Vore verkligen inte fel att få veta hur den frihetskänslan är!!!
2009-08-14

  etthjärtaäralltidrött
så vackra ord
ja, fri, hur blir man det
2009-08-14

  Svartsilver
ja den som ändå visste...
vackert.
2009-08-14

  Baystream
Vädjande ord. Fint.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite