Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att du





Smek min


kind blå


igen


dra dina


fingrar


över mina


blodiga


läppar


säg att


du älskar


mig trots


allt




Övriga genrer av blaite
Läst 231 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-14 13:15



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja kärleken, den kärleken. Öm och varm och granne med galenskapen och hatet. Fin skildring av destruktiv längtan.
2009-08-15

  rundgångbalansochgungning
fin
2009-08-14

  Suzy med punkterna
Vilken kärlek.........smärtsam
2009-08-14

  etthjärtaäralltidrött
puckot nedanför
menar ironiskt!
2009-08-14

  etthjärtaäralltidrött
så fint, du!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite