Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


personer

säger ja

där det är möjligt

om än sällan

till ett glas

är inte det ett

alkoholberoende




och varför svensktillverkade stridsfordon




Fri vers av AektaBlond
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-09-19 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond