Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild på mitt älskade barnbarn-09


Kärleksförklaring


Julia fem år kramar & pussar mig
samtidigt som hon utbrister:

"Alltid, alltid
vill jag ha dig farmor

ALLTID ska jag
älska dig

Jag älskar dig från solen
ner till blommorna
och upp igen
till månen
sen ner igen till
alla fjärilar
och runt hela jorden

FLERA varv runt jorden
och himlen

för du är bääääst farmor
och vi två är bäst

tillsammans"

*********************

*Ett ljuvligt sommarminne*...




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-15 12:09



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart...
2009-08-15

  sulimaa
Åh himmel då smälter man ...hon är ju redan en liten poetissa :))
2009-08-15

  Suzy med punkterna
Åh så fiiint
2009-08-15

  Aciom
Kärleken är vacker
2009-08-15

  Eaglemountains VIP
Jag håller med Sunnanvind och applåderar Er båda för detta fina .....
2009-08-15

  Jaseph
Vilken kärleksförklaring! Helt otroligt!
2009-08-15

    sunnanvind
Helt underbart!!! Applåder till er båda!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen