Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld full av lögner


Bakom ridån
faller slöjorna
och du står där naken
rädd och ensam

du har precis spelat
din roll
medan ångesten
i ditt inre
obönhörligt hamrat
med våldsam kraft

på några få sekunder
tar den över

och sakta kvävs du

tills syret tar helt slut

i en värld full av

lögner




Fri vers av Junitvillingen
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-15 12:35



Bookmark and Share


  sulimaa
Nemen åhh Anitha ...den här texten gör mig helt andlös...man sugs in i den och kan inte värja sig...ojoj...så BRA skrivet!!!!
2009-08-15

  Suzy med punkterna
Superbt!!!
2009-08-15

  Aciom
denna är ruskigt bra
2009-08-15

  Staffan Welroos VIP
bra! känns som den är direkt adresserad till mig. =/
2009-08-15

  Elaine.S VIP
oj, det var bra beskrivet!!
2009-08-15

  Jaseph
Att stå naken, att låta slöjorna falla, inger hopp
Där är sanningen trots allt

Att spela sin roll, och låta den ta över,
verkar hopplöst,

det dödar
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen