Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni vet Poesi!!


Kvinna

Kvinna du behöver kärlek
Du behöver ömhet
Du behöver få känna att du finns till, och inte bara är något spill
Så därför ska jag gå dig till mötes och ge dig allt det där som du vill
ha
Det som du vill ha med dig i livet varenda dag
Så därför kommer jag att klia dg på din rygg varje dag medan jag säger att jag tycker att du är så snygg
Har en fin kropp
Jag kommer att smöra riktigt ordentligt
Allt för att få dig att må bra
Allt för att få dig att känna dig trygg
Få dig att känna att du är den enda för mig
Vilket du är också
Du gör mig alltid så glad
Sedan smörjer jag in dig med solkräm som i solen kommer att göra dig lika vacker och brun om hyn som om du vore en riktigt söt sak
Som om du vore en ljus choklad
Hur god som helst
Vilket du är förståss
Man skulle bara vilja smaka på dig lite
( bildligt talat )

Kvinna
Kvinna du behöver kärlek
Du behöver ömhet ............

Ken Cassel
15/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel