Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är beroende

Jag behöver någon att få krama om
Någon att få sova sked mot sked med
Jag är beroende
Jag är beroende av ömhet och kärlek
Kan inte vara utan den ,,,,,,

Ken Cassel
15/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel