Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne från förr...


Kanske en stund för tidigt?


Jag ville beröra
om så bara
för en kort sekund
på samma sätt som du
berör mig
men jag kom för nära
och nu förbannar jag min iver
som fick dig att tveka

mitt i vår största saknad
kom vi längre ifrån varann
mitt i vår kärlekslängtan
tog du flera steg bakåt

men hur skulle jag kunna veta
var din gräns gick
att du aldrig tidigare
släppt någon så nära inpå

vems är felet - mitt eller ditt
eller är det överhuvudtaget
någons fel
är det kanske bara så
att tiden inte var mogen

att tiden helt enkelt
inte var på vår sida

att det var

en liten stund

för tidigt?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-15 19:08



Bookmark and Share


  sulimaa
Det är ingens "fel" hjärtat....ibland så rusar ju livet iväg du vet ...och man bara följer med...så fina ord om tveksamma tankar ...kramisen!!
2009-08-15

  ~Leonardo~
Man kan nog inte hjälpa om man blir lite ivrig. man måste följa sitt hjärtas mening. skulle vilja säga...att det är ingens "fel" det kan bli så....den ena flyr, blir rädd. eller så ville den något annat. men men....den personen måste våga säga som det är. min analys kan te sig lätt att göra. i verkligheten blir det svårt. frågorna blir många!
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen