Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värsta meteoriten

Helt utom kontroll
Och den svävar nu fritt fram i kosmos mycket nära jorden i universum lika stor som en jättestor boll
Och den kan göra en mycket stor skada
Det är bara att hoppas att Jupiter fångar upp den med sitt gravitationsfält
så stor som Jupiter är
Jupiter
Jordens lilla ängel i vårt solsystem vill jag påstå
Den fångar nog upp den farliga meteoriten som om det vore plus minus noll innan den når ner hit till oss på jorden ……?
Armageddon!!!!
:))

Ken Cassel
15/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 19:59



Bookmark and Share


    tramp
tack Ken OCH Jupiter !
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel