Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är rädd


Jag är rädd
att du ska bli rädd
för att hon kan bli rädd
eftersom de är rädda
för vadå?

Jag är rädd för
att jag mest av allt
är rädd om




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 11:16



Bookmark and Share


  Vind
Omsorg i dess puraste betydelse. Fin ordlek för övrigt...
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP