Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ens liv går i kras

är det som att tappa ett glas i golvet som går i tusen bitar
Inget kommer att bli sig likt igen
Allting har förändrats
Men ändå så sätter man sig genast ner på golvet och börjar plocka upp de små skärvorna i hopp om att man ska kunna bygga upp ett nytt liv
Ett nytt liv, och det trots alla sorger som har hänt
Man kan ju inte gärna bara lägga sig ner på ryggen och dö
för livet går ju vidare …..

Om ens liv går i kras ……

Ken Cassel
17/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-17 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel