Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två minuter senare


Vi båda var riktigt kåta
så vi kunde inte slita våra händer ifrån varandra
Ja vi var riktigt våta
Stjärnorna tindrade så klara
Två minuter senare var vi klara
Vi ville ju inte väcka barnen i det andra rummet….
Hi Hi

Ken Cassel
17/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-17 14:49



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar denna
2009-08-17

  Lotti
underbart är kort sägs det.....
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel