Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att precis ha kommenterat en mycket stark text av Ken Cassel - med rubriken "Det är svårt att beskriva hur jag kände då", fick jag uppslag till denna dikt. TACK Ken-vännen!


I taket lyser stjärnorna

Du vackra oskyldiga
och rena
med vuxen mans smak
i din lilla barnamun

du ber din
"Gud som haver"
i mörkret
under täcket


och i taket


där


lyser


stjärnorna...

*************



*VARFÖR????*






Fri vers av Junitvillingen
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-17 18:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Som ett slag;illamåendet vrider sig i magen. Stackars de barn som far så illa:(

(starkt o väl skrivit !)
2009-08-18

  Yrre VIP
Kusligt att sådana ord ens behövs skrivas även om du skrev det bra. Man blir arg ända längst in i märgen!
2009-08-17

    Ken Cassel
Så vackert
Tack min lilla ängel
Du är underbar du

Kramar i massor

Ken Cassel
2009-08-17

  Suzy med punkterna
Det absolut bästa jag läst av dig, stark och ruskig men fantastiskt skrivet.
Bokmärker
2009-08-17

  Aciom
gillar
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen