Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rop i natten

Ett skrik ekade i mörkret
Och jag ryckte till och
Vaknade med bultande hjärta
För jag blev rädd att
Det var du som skrek

Men så insåg jag
Att det egentligen
Var jag som ropat
För jag trodde
Att jag hade förlorat dig




Fri vers av Lisa Höglund
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-17 23:44



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Det låter som mina mardrömar.
2009-08-18

  peter markurth
stark vemodig smärta
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund